DTG (Direct to garment) druka, kas ļauj digitālu dizainu (pat sarežģītāko un ar vismazākajām detaļām) pārnest uz auduma vien dažu minūšu laikā. Šī procesa ietvaros ir nepieciešams veikt arī auduma priekšapstrādi, lai nodrošinātu pēc iespējas labāku un ilgstošāku rezultātu.

Sietspiedes druka notiek ar speciālu rakeļu palīdzību. Ar tā palīdzību krāsa tiek spiesta cauri sietam. Drukā tiek izmantotas dažāda veida krāsas – uz ūdens bāzes, šķīdinātāja bāzes, plastizola krāsas un UV (ultra violetās) krāsas.

Transfērdruka ir smalka sietspiedes druka, kas ļauj uz reljefa vai atstarojošas virsmas uzdrukāt smalku zīmējumu.
Attēls tiek spoguļattēlā drukāts uz speciāla papīra – katra krāsa atsevišķi tiek pārklāta ar līmes pulveri un nožāvēta, bet pēc tam ar termopresi pārnesta uz materiāla. 

Izšūšana uz auduma. Uzšuves. Emblēmu izšūšana.  Logotipu izšūšana.

Sublimācijas drukā vispirms tiek drukāts ar printeri uz sublimācijas papīra, pēc tam papīrs tiek pielikts pie izstrādājuma un termiski apstrādāts, tādējādi pārnesot zīmējumu uz vajadzīgās virsmas. Lieliem apjomiem un plāniem materiāliem izmanto kalandrēšanas ruļļus, kas rada spiedienu un uzkarsē. Maziem apjomiem izmanto dažāda veida termopreses.

Tampodruka un dekolapdruka ir precīzas drukas tehnoloģijas, kas nodrošina kvalitatīvu apdruku uz neregulārām virsmām. Tampodruka izmanto silikona tamponu, savukārt dekolapdruka pielieto dekolus, lai pārnestu attēlu uz keramikas un stikla izstrādājumiem, radot ilgnoturīgu rezultātu.

Uzlīmes ir daudzveidīgi reklāmas materiāli, kas pielāgojami dažādām virsmām un vajadzībām. Piedāvājam augstas kvalitātes uzlīmes ar izcilu drukas precizitāti un izturību, nodrošinot efektīvu zīmola atpazīstamību un vizuālo komunikāciju.

Kanva ir māksliniecisku un personalizētu druku risinājums uz augstas kvalitātes audekļa. Nodrošinām izturīgus un krāsainus izdrukas, kas lieliski piemērotas interjera dekorēšanai, fotogrāfiju un mākslas darbu attēlošanai, radot iespaidīgu vizuālo efektu.

Rollup ir ērts un pārnēsājams reklāmas stends, ideāli piemērots izstādēm un pasākumiem. Piedāvājam augstas kvalitātes rollup risinājumus ar izturīgu konstrukciju un spilgtu druku, nodrošinot efektīvu un profesionālu jūsu zīmola prezentāciju.

Lielformāta plakāti ir efektīvs un uzkrītošs reklāmas veids, kas piesaista uzmanību. Mūsu augstas kvalitātes lielformāta plakāti ar spilgtu un skaidru druku sniedz iespēju izcelt jūsu ziņu vai zīmolu, radot ievērojamu vizuālo ietekmi un pievilcīgu reklāmas kampaņu

PVC baneri ir izturīgi un universāli reklāmas materiāli, piemēroti gan āra, gan iekšējai lietošanai. Mūsu augstas kvalitātes PVC baneri ar spilgtu druku un izturīgu konstrukciju nodrošina efektīvu ziņu vai zīmola izcelšanu, piesaistot uzmanību un veicinot jūsu reklāmas kampaņu panākumus.

Ploterdarbi ir precīzs un pielāgojams veids, kā radīt izcilu reklāmu un dizaina risinājumus. Mūsu ploterdarbi nodrošina augstas kvalitātes izdrukas uz dažādiem materiāliem, piedāvājot klientiem iespēju pievērst uzmanību detalizētām un ietilpīgām dizaina idejām, kas atbilst viņu vajadzībām un standartiem.

Vizītkartes ir būtisks uzņēmuma identitātes elements, atstājot iespaidīgu pirmo iespaidu uz potenciālajiem klientiem un sadarbības partneriem. Mūsu augstas kvalitātes vizītkartes nodrošina profesionālu un uzticamu uzņēmuma presences veidošanu, izceļot jūsu zīmolu un personisko stilu.

Lāzergravēšana ir precīza un elegantu dizaina veidošanas metode uz dažādiem materiāliem. Mūsu lāzergravēšanas pakalpojumi nodrošina izcilas kvalitātes rezultātus, ļaujot klientiem radīt personalizētus un mākslinieciskus izstrādājumus, kas izceļas ar detalizētību un izsmalcinātu dizainu.